Regisztrált gáztervezők névsora. Az egyes szolgáltatóknál regisztrált gáztervezők névsora nem nyilvános. Sajnos nincs egy egységes és mindenki számára elérhető nyilvántartás, melyből csak ki kell választanunk a számunkra legideálisabb jelöltet. A Magyar Mérnöki Kamara weboldalán tudunk keresni a jogosult mérnök között.

A www.mmk.hu weboldalon elérhetjük a névjegyzéket, melyben a G – Építmények gépészeti tervezése jogosultságot kell keresnünk. Aki rendelkezik a Kamaránál ilyen jogosultsággal az készíthet gáztervet. A weboldalon rámegyünk a keresés fülre, majd a részletes keresés címre. Ha ezzel megvagyunk a keresésben ki tudjuk választani a jogosultságot, amelyre szükségünk lesz. A keresés megnyomása után a kapott névjegyzék már csak azokat a szakembereket fogja mutatni akik rendelkeznek a gázterv elkészítéséhez szüksége jogosultsággal.

Regisztrált gáztervezők névsora

A szolgáltatóknál ma már jellemzően digitális tervfelülvizsgálat van, ami azt jelenti, hogy pdf formátumban készülnek a tervek és a szolgáltató ebben a formátumban hagyja jóvá. A digitális tervbeadáshoz szükséges a tervezőknek előzetesen regisztrálni a szolgáltatóknál. Jellemzően egy egyszerű adatlap kitöltésével megtehető a regisztráció és akár az első beadott gáztervünkhöz is csatolhatjuk. A szolgáltatók által beregisztrált tervezők névsora nincs kint a honlapjukon.

Regisztrált gáztervezők névsora – gáztervezés árak

A gáztervezés ára jellemzően több paramétertől függ. Nincs meghatározva központi ár a tervdokumentációk készítésére, így a küldönböző tervek ára nagyban eltérhet egymástól. Nagyban függ a tervezendő rendszertől is, hiszen nem mindegy, hogy egy gázkonvetort szeretnénk a családi házunkban áthelyezni vagy egy ipari csarnokban szeretnénk gázos hőlégbefúvókat.

Korábban már írtunk a gázterv árakról. Ott látható, hogy a felméréshez szükséges kiszállás egységáras és beleszámít a későbbi tervezés díjába is. A családi házak és lakások gázterveinek ára jól tömbösíthető, így ezt is meg tudjuk adni előre, valamint a GÁZ-MEO ára is egységáras, így pontosan tudható, hogy milyen tervezési és meozási költségekkel számolhatunk. Fontos tudni, hogy a gáztervezőknek is szükséges, hogy legyen érvényes felelősség biztosításuk (ez a gáz-meo elengedhetetlen feltétele).

Amennyiben gáztervezőt keres, írjon nekünk:

A következő űrlap segítségével vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Call Now Button